Onderdeel van Versteegen Groep

Over Versteegen Interieurbouw

Versteegen Interieurbouw is ontstaan uit het voormalige Apendi. Marcel Klompen, creatieve denker en doener achter onze interieurprojecten, is onze drijvende kracht. Van maatwerk meubel tot volledig interieurontwerp én afwerking weten we je keer op keer te verrassen. Ons doel is om het droominterieur uit jouw hoofd werkelijk te maken. Met de mooiste materialen én binnen jouw budget. Kom maar op!

Maak kennis met Versteegen Groep

Versteegen Groep in Panningen brengt een totaalconcept in de bouw samen in drie onderliggende labels: Versteegen Dakdekkersbedrijf, Versteegen Totaalbouw en Versteegen Interieurbouw. Vakmensen zijn een schaars goed: wij bieden ze de variatie waar ze vaak naar op zoek zijn én bieden onze klant totale ontzoring. Van aanbouw tot dakkapel, en van maatwerk keuken tot complete woningrenovatie: Bij Versteegen Groep kies je voor een nuchtere partij in het hart van Peel en Maas, die niet alleen het hart maar ook de handen op de juiste plek hebben!

Versteegen groep zwart RGB

Ons team staat voor je klaar!

VRAAG
HET AAN
MARCEL!

Kan Versteegen het maken? Nou en of! We denken graag met je mee in jouw interieurproject.

Weet je al zeker dat je ons wil inschakelen? Mooi! Vraag een kennismakingsgesprek aan en we nemen snel contact met je op.